Reprezentační týmy U16 a U18 čeká výběrové soustředění

Reprezentační týmy U16 a U18 čeká výběrové soustředění

V Přerově se v neděli 9. června uskuteční výběrové soustředění pro reprezentační výběry do šestnácti a osmnácti let. Zúčasní se jej celkem 52 hráčů, včetně brankářů. Oba reprezentační týmy v roce 2019 čeká obhajoba nejvyšších pozic. České týmy totiž v roce 2018 přivezly z francouzského Lyonu zlaté medaile.

Nominace reprezentace U16:

Brankáři: Tomáš Málek (Zlín), Jakub Chlouda (Hořovice), Petr Žůrek (Břeclav), André Lequin (Hr. Králové), David Němec a David Brada (oba Přerov). Hráči: Lukáš Plos a Jan Helikar (oba Hořovice), Adam Abazaj, Marek Zapletal a Libor Sokola (všichni Břeclav), František Formánek, Matyáš Macas, Jakub Koudela, Jakub Zdeněk a Jáchym Pirner (všichni Úhřetice), Marian Koblížek, Jan Hanák a David Svozil (všichni Přerov), Pavel Šimek, Daniel Dunda a Jan Vencl (všichni Hr. Králové), Jan Ramert, Robin Gerych, Martin Holba a Jakub Valda (všichni Zlín).


Nominace reprezentace U18:

Brankáři: Dušan Grmela (Hořovice), Michal Martinčík (Boskovice), Dominik Šarman a Patrik Hamrla (oba Zlín). Hráči: Andrej Adamec, Matěj Kvasnička a David Straka (všichni Hořovice), Tomáš Havelka a Zdeněk Ambrož (oba Břeclav), Jakub Altrichter (Kladno), Matěj Strnádek (Lomnice n. Pop.), Matěj Jaroš (Černošice), Adam Paleček a Kryštof Valkoun (oba Úhřetice), Tomáš Hanák, Patrik Kleniar, Jonáš Jobánek, Martin Ryšavý a Adam Holík (všichni Přerov), Dominik Luža, Richard Hrazdira, Adam Bachánek a Lukáš Chludil (všichni Zlín), Jakub Němec, Erik Pospíšil a Lukáš Ošlejšek (všichni Boskovice).


Realizační tým:

Manažer: Martin Mecera
Hlavní trenér: Jiří Suhrada
Vedoucí týmu: Patrik Škandera